Kasvohoidot

KASVOHOIDOT

Ammattitaitoisen kosmetologimme käsissä saat juuri sinun ihollesi sopivan hoidon. Kokonaisvaltaiset kasvohoitomme sisältävät ihoanalyysin, analyysin mukaisen hoidon, rentouttavat hieronnat ja kulmien siistimisen.

NUORTEN IHONPUHDISTUS 67 €

Alle 20 -vuotiaiden nuorten ihoa tasapainottava- ja talineritystä rauhoittava hoito.
(1 h)

YKSILÖLLINEN KASVOHOITO 75 €

Rentouttava kasvojen ja kaulan hoito, joka sopii kaikille ihotyypeille. Suunnittelemme ja toteutamme hoidon ihosi tarpeet huomioiden. Hoitoon sisälyy myös decolteen seerumi, naamio ja imeyttävä hieronta.
(1 h)

EKOPHARMA-KASVOHOITO 75 €

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla!  Kasvojen. kaulan ja decolteen hoito suunnitellaan ihosi tarpeiden mukaan.
(1 h )

BTB13-KASVOHOITO 79 €

Tämä kantasoluja stimuloiva erikoiskasvohoito kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle aktivoi ihosolujen toimintaa ja edesauttaa uusien ihosolujen muodostumista. Hoito sisältää runsaasti aktiiviaineita ja vitamiineja ja sopii erinomaisesti kuivalle iholle ja anti-age hoitoa haluavalle.
(1h)

SYVÄPUHDISTAVA KASVOHOITO 85 €

Puhdistava ja tasapainottava hoito tukkeutuneelle iholle siältää mekaanisen ihonpuhdistuksen tai hellävaraisen ja syväpuhdistavan ultraäänihoidon. Voidaan toteuttaa myös kumpiakin hoitoja
yhdistäen.
(1 h 30 min)

IPPON DELUX -KASVOHOITO 85 €

Viiden hieronnan erikoiskasvohoito luksusta haluavalle sisältäen yksilöllisen kasvohoidon sekä kasvojen, decolteen, niska-hartiaseudun, käsien ja päänahan ylellisen hieronnan.
(1 h 15 min)

ERIKOISKASVOHOIDOT

KALAHARIN BAOBAB C-VITAMIINIHOITO 87 €

100% orgaaninen ja antioksidanttinen C-vitamiinihoito soveltuu kaikille ihotyypeille. Kirkastaa, kiinteyttää ja elvyttää ihoa sekä supistaa ihohuokosia.
(Lisähoitona kaula + 10 €  / dekolte` + 20 €)
(1 h )

D-AGE 5 KEMIALLINEN KUORINTA 95 €

BHA- ja AHA-happoja sisältävä hoito kasvoille ja kaulalle tasoittaa ihon sävyä, ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista ja syväpuhdistaa ihohuokoset. Ihosta tulee pehmeä ja hehkuva. (Lisähoitona dekolte`+ 20 €)
(1 h)
Hoitoon voi yhdistää mekaanisen puhdistuksen.
(15 € / 20 min)

LISÄÄ LUKSUSTA HOIDOLLESI 15 € / 35 €

- Syväpuhdistava tai kosteuttava ultraääni
(15 € /15 min)
- Silmänympäryshoito kasvohoidon yhteydessä
(20 €)
- Rentouttava  ja kosteuttava käsi- tai jalkahieronta (20 € / 15 min)
- Pidennä niska-hartiaseudun, pään sekä dekolteen hieronta-aikaa. (20 € / 15 min)
- Minimanikyyri 23 € / 20 min, 35 € / 40 min