Kasvohoidot

KASVOHOIDOT

Ammattitaitoisen kosmetologimme käsissä saat juuri sinun ihollesi sopivan hoidon. Kokonaisvaltaiset kasvohoitomme sisältävät ihoanalyysin, analyysin mukaisen hoidon, rentouttavat hieronnat ja kulmien siistimisen.

NUORTEN IHONPUHDISTUS 67 €

Alle 20 -vuotiaiden nuorten ihoa tasapainottava- ja talineritystä rauhoittava hoito.
(1 h)

YKSILÖLLINEN KASVOHOITO 75 €

Rentouttava kasvojen ja kaulan hoito, joka sopii kaikille ihotyypeille. Suunnittelemme ja toteutamme hoidon ihosi tarpeet huomioiden. Hoitoon sisälyy myös decolteen seerumi, naamio ja imeyttävä hieronta.
(1 h)

EKOPHARMA-KASVOHOITO 75 €

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla!  Kasvojen. kaulan ja decolteen hoito suunnitellaan ihosi tarpeiden mukaan.
(1 h )

BTB13-KASVOHOITO 79 €

Tämä kantasoluja stimuloiva erikoiskasvohoito kasvojen, kaulan ja decolteen alueelle aktivoi ihosolujen toimintaa ja edesauttaa uusien ihosolujen muodostumista. Hoito sisältää runsaasti aktiiviaineita ja vitamiineja ja sopii erinomaisesti sekä kuivalle iholle että anti-age hoitoa haluaville.
(1h)

SYVÄPUHDISTAVA KASVOHOITO 85 €

Puhdistava ja tasapainottava hoito tukkeutuneelle iholle siältää mekaanisen ihonpuhdistuksen tai hellävaraisen ja syväpuhdistavan ultraäänihoidon. Voidaan toteuttaa myös kumpiakin hoitoja yhdistäen.
(1 h 30 min)

IPPON DELUX -KASVOHOITO 85 €

Viiden hieronnan erikoiskasvohoito hemmottelua haluavalle sisältäen kauneustavoitteen mukaisen yksilöllisen kasvohoidon sekä pitkän rentouttavan luksus hieronan.
(1 h 15 min)

ERIKOISKASVOHOIDOT

KALAHARIN BAOBAB C-VITAMIINIHOITO 87 €

100% orgaaninen ja antioksidanttinen C-vitamiinihoito soveltuu kaikille ihotyypeille. Kirkastaa, kiinteyttää ja elvyttää ihoa sekä supistaa ihohuokosia.
(Lisähoitona kaula + 10 €  / dekolte` + 20 €)
(1 h )

D-AGE 5 KEMIALLINEN KUORINTA 95 €

BHA- ja AHA-happoja sisältävä hoito tasoittaa ihon sävyä, ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista ja syväpuhdistaa ihohuokoset. Ihosta tulee pehmeä ja hehkuva. (Lisähoitona dekolte`+ 20 €)
(1 h)
Hoitoon voi yhdistää mekaanisen puhdistuksen
20 min / 15 €.

LISÄÄ LUKSUSTA HOIDOLLESI 15 € / 20 €

- Syväpuhdistava, kirkastava tai kosteuttava ultraääni (10 € /15 min)
- Silmänympäryshoito kasvohoidon yhteydessä
(20 €)
- Rentouttava  ja kosteuttava käsi- tai jalkahieronta (15 € / 15 min)
- Pidennä niska-hartiaseudun, pään sekä dekolteen hieronta-aikaa. (15 € / 15 min)