Levähdä hetkeksi

HIERONNAT

Kaikki vartalohierontamme sisältävät pään, kasvojen ja dekolteen sekä jalkapohjien hieronnan.

Taivaallinen päähieronta

Alkaen 40 €

Taivaallisessa päähieronnassamme hoito toteutetaan lämpimällä hoitopöydällä, asiakkaan ollessa selinmakuulla, pehmeisiin peitteisiin peiteltynä. Hoito sisältää dekolteen, niska-hartiaseudun ja kasvojen rentouttavan hieronnan lämpimillä öljyillä.  Pään kipupisteitä sekä jännitystä helpottava rauhallinen eri tekniikoita sisältävä hieronta toteutetaan ilman öljyä.

Tämä ihana hieronta poistaa stressiä ja tukee hyvää unta. Hoidon jälkeen olosi on rauhallinen ja hemmoteltu.

30 min 40 €

50 min 59 €

Lisäpalvelut
Rentouttava ja kosteuttava käsi- tai jalkahieronta 15 min 20 €
Ylävartalon rentouttava aromaterapia 30 min 35 €

+-

Klassinen hieronta

Alkaen 37 €

Fysioterapeuttien toteuttama napakka klassinen hieronta, jossa käytetään erilaisia otteita ja hierontamenetelmiä lihasten, kudosten ja jänteiden kiputiloihin sekä jäykkyyteen. Hieronnat sisältävät myös pään hieronnan ja kasvojen akupisteiden painannan.
 

30 min 37 €

45 min 49 €

1 h 65 €

Lisäpalvelut
Rentouttava ja kosteuttava käsi- tai jalkahieronta 15 min 20 €
Hemmotteleva niska-hartiaseudun, pään sekä dekolteen hieronta 15 min 20 €

+-

Kokovartalohieronta

1 h 30 min 85 €

Puolentoista tunnin napakka klassinen hieronta päästä varpaisiin alkaa lämpimien, aromaattisten pyyhkeiden jalkarituaalilla ja päättyy levolliseen kasvohierontaan..
 

+-

Ylellinen kokovartalohieronta

1 h 30 min 110 €

Luomusuklaan tai sheavoin ylellinen ja kosteuttava koko vartalon klassinen hieronta alkaa lämpimien aromapyyhkeiden jalkarituaalilla. Hierontaotteiden voimakkuus toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Hoidon aikana sinua lisähemmotellaan niska-hartiaseudun ja jalkapohjien lämpimillä tyynyillä.

+-

Appelsiinihieronta

1 h 85 €

Ihana kokovartalohieronta, jossa kaksi maailmaa kohtaavat. Hoidossa yhdistyvät lihaskipuja helpottava klassinen sekä kehoa rentouttava aasialainen hieronta. Hoito aloitetaan lämpimien appelsiini aromapyyhkeiden jalkarituaalilla ja toteutetaan ihoa hemmottelevalla ja aisteja hyväilevällä appelsiinivoiteella, joka on luonnonkosmetiikkaa. 

Lisäpalvelut
Rentouttava ja kosteuttava käsi- tai jalkahieronta 15 min 20 €
Hemmotteleva niska-hartiaseudun, pään sekä dekolteen hieronta 15 min 20 €

+-

Aromaterapia

Alkaen 85 €

Aromaterapiahoidossamme yhdistyvät 100 % eteeristen öljyjen hoitavat ominaisuudet sekä kehoa rentouttavat hierontaotteet. Hoidon puhtaat ja laadukkaat doTerran luonnonöljyt valitaan asiakkaan tarpeita ja toiveita kuunnellen.

Tämä hoitava elämys sisältää lämpimien aromapyyhkeiden jalkarituaalin, koko kehon aromaterapian sekä kasvojen, pään ja jalkapohjien rentouttavan hieronnan. Kasvojen hieronnassa käytämme Ekopharman ihoa hoitavaa ja vahvistavaa mustaherukka öljyä.

1 h 85 €

1 h 30 min 110 €

+-

Kalaharin kosketus -hieronta

Alkaen 85 €

Raikkaiden tuoksukellojen tuoksuttelun jälkeen seuraa vartalon rentouttava alkurituaali ja lämpimät eteeriset jalkapyyhkeet. Hoito jatkuu taivaallisten otteiden Kalahari-hieronnalla päästä varpaisiin, jonka aikana kehollesi asetellaan Kalaharin lämpimiä hiekkatyynjä. 
Valitse hoidon kesto sekä vartaloöljy tai hierontakynttilä:
 

Vartaloöljyllä 1 h 85 € Korkealaatuinen Kalaharin kasveista valmistettu vartaloöljy

Vartaloöljyllä 1 h 30 min 110 € Korkealaatuinen Kalaharin kasveista valmistettu vartaloöljy

Hierontakynttilällä 1 h 89 € Ylellinen ja aitoja luonnon öljyjä sisältävä hierontakynttilä

Hierontakynttilällä 1 h 30 min 120 € Ylellinen ja aitoja luonnon öljyjä sisältävä hierontakynttilä

+-

Chokoreeto-kivihieronta

Alkaen 89 €

Anna kehosi rentoutua lämpimien kivien ja hemmottelevan luomusuklaavoin ylellisessä hieronnassa. Luomusuklaa sisältää flavonoideja, elimistön antioksidantteja ja ihoa pehmentäviä sekä vahvistavia A-, B- ja E-vitamiineja. Hoito sisältää myös kasvojen rentouttavan kivihieronnan ja alkaa lämpimien pyyhkeiden jalkarituaalilla. Vaihtoehtona kuumakivihieronta hoitavilla ja puhtailla eteerisillä öljyillä.

1 h 89 €

1 h 30 min 120 €

+-

Rentoutujan taivas

1 h 30 min 110 €

Tässä kokonaisvaltaisesti rentouttavassa hoidossa sulautuvat yhteen taivaallinen päähieronta, kasvojen rentouttava hieronta ja vartalon aromaterapia. Hoito alkaa virkistävien appelsiini aromapyyhkeiden jalkarituaalilla.

+-

Bambuhieronta

Alkaen 110 €

Tämä rauhoittava Itämainen hoito tehdään kasvoille ja koko vartalolle ihoa ravitsevalla bambuöljyllä sekä pehmennetyillä erikokoisilla bambukepeillä. Hoito aloitetaan kosteuttavien bambuöljy pyyhkeiden jalkarituaalilla.

1 h 30 min 110 €

2 h 140 €

+-

Ippon Delux -hieronta

1 h 30 min 115 €

Ylellinen neljän hieronnan hoito alkaa hemmottelevalla laventeli jalkakylvyllä, jonka aikana rentouttava päähieronta. Hoito jatkuu kasvojen ja koko vartalon hieronnalla, jossa sulautuvat yhteen ihoa hemmotteleva appelsiinihieronta, lihaksia rentouttava balilainen hieronta ja aasialainen jalkojen hieronta painelutekniikoilla.

+-