"Matka itseen on paras matka, jonka ihminen voi elämässään tehdä.”

RATKAISUKESKEINEN TERAPIA

Askel askeleelta kohti toiveiden, tavoitteiden ja voimavarojen löytymistä.

Elämässä tulee vastaan monenlaisia vaiheita ja haasteita. Yksin ei kannata jäädä huolien kanssa, apua on saatavilla. Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on hyvä valinta, kun et tarvitse pidempikestoisempaa psykoterapiaa, mutta elämässäsi on solmukohta, jonka aukeamiseen kaipaat apua ja tukea. Monet kokevat tulleensa autetuiksi jo muutamalla käyntikerralla.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia auttaa sinua suuntaamaan katseesi tulevaan ja tunnistamaan ne ajatusmallit ja tunteet, jotka jarruttavat sinua. Turvallisessa ja ammattitaitoisessa ilmapiirissä sinulla on mahdollisuus kohdata itsesi uudella tavalla ja asettaa tulevaisuudellesi toivotunlainen suunta. Mitä paremmin tunnet omat ajattelu- ja toimintatapasi, sitä paremmin ymmärrät itseäsi ja voit löytää omat voimavarasi. Koulutettu terapeutti on tukenasi matkalla.

Terapeuttimme Sari tarjoaa terapiaa, joka on koulutetun ja laillistetun terveydenhuoltoalan ammattilaisen antamaa keskusteluapua ja tukea. Terapia ei ole Kelan korvaamaa psykoterapiaa eikä terapiakäynneistä tehdä kirjauksia sähköisiin asiakastietorekistereihin.

Tullessasi et tarvitse lähetettä. Rohkeus ja halu keskustella riittää.

....

Haluatko tietää lisää tästä hoitomuodosta?
Vastaan mielellään kysymyksiisi: sari.linnela@hoitolaizumi.fi

Matka itseeni

1 h 30 min 99 €

Izumissa voit aloittaa matkaa itseesi lempeällä tavalla, kehosi kautta. Kehomme viestii meille monella tapaa, mutta emme useinkaan pysähdy kuuntelemaan sitä. Kehomielen hyvinvoinnille on tärkeää rauhoittua ja opetella olemaan läsnä tässä hetkessä.

Matka itseeni -hoidossa kehosi käsitellään lempeillä ja rentouttavilla hierontaotteilla tarpeesi huomioiden. Hoito toteutetaan hoitavilla tuotteilla, jotka sinä valitset.

Hoidon tavoitteena on saada sinut tietoisemmaksi mitä tunnet kehossasi ja mielessäsi. Halutessasi voit puhua näistä tuntemuksista hoidon aikana tai sen jälkeen.

+-

Terapiahetki

Alkaen 65 €

Halutessasi voit jatkaa hoitoa keskustelevampaan Terapiahetki -osioon. Tapaamisissa kartoitetaan tarpeesi, haasteesi ja tavoitteesi. Ratkaisukeskeisten työkalujen ja terapeuttisen keskustelun avulla voit päästää irti vanhoista ajatusmalleista ja negatiivisista tunteista. Voit löytää uusia tapoja nähdä sekä itsesi että ympäristösi. Omien voimavarojen tunnistaminen, arjen haasteiden muuttaminen tavoitteiksi ja konkreettiset ratkaisumallit ovat terapian ytimessä.

Lyhytterapian kesto on useimmiten 1-20 kertaa. Monet kokevat tulleensa autetuiksi jo 10 kerran aikana. Tullessasi et tarvitse lähetettä.

1 h 65 €

1 h 30 min 85 €

+-