Silkinpehmeä iho & kehon- ja mielenrauhaa

VARTALOHOIDOT

Ylelliset vartalohoitomme hemmottelevat kehoa ja rentouttavat mieltä.

Kalaharin autiomaan hehku

45 min 67 €

Hierova kuorintahoito sisältää tehokkaita lämpimiä kasviöljyjä ja poistaa kehosi kuona-aineita jättäen ihosi pehmeän hehkuvaksi.
Kuorintavaihtoehdot:
Hiekka: Kalaharin dyynien mineraaleja sisältävä, hellästi kuoriva hiekka
Suola: Autiomaan mineraalipitoinen- ja kehoa puhdistava suola
Kahvi: Aineenvaihduntaa kiihdyttävä kahvi

+-

Jidai, luksusta luonnosta

1 h 30 min 120 €

Tämä ihoa hoitava luonnonkosmetiikkahoito alkaa kosteuttavalla avokadokuorinnalla jatkuen koko vartalon kookosvoihieronnalla. Hoito sisältää myös pään ja kasvojen rentouttavan hieronnan. Köytämme kasvohieronnassamme laadukkaan Ekopharma-sarjan ihoa hoitavaa mustaherukka öljyä.

+-

Afrikan cocoon, kuoriutuva perhonen

1 h 30 min 120 €

Kalaharin autiomaan kasvien ja hedelmien tuoksut johdattavat sinut Afrikan aistikkaaseen maailmaan.

Hoito alkaa kokovartalokuorinnalla ja valittavanasi on aineenvaihduntaa lisäävä kahvi tai mineraalipitoinen, pehmeä Kalaharin hiekka. Suihkun jälkeen hemmotteleva kasvojen ja vartalon hieronta ihoa ravitsevalla tuoksuöljyllä.

+-

Scrub and Cream

1 h 45 min 130 €

Hoidossa yhdistyvät koko vartalon herkullinen situunaruohokuorinta sekä sheavoihieronta päästä varpaisiin. Hoito sisältää myös kasvojen alkupuhdistuksen ja rentouttavan hieronnan laadukkailla ihonhoitotuotteilla. Ihosi on hoidon jälkeen silkin pehmeä.

+-

Kalahari – matka Afrikkaan

Alkaen 145 €

Tämä kahden tunnin kokonaisvaltainen hoito alkaa Autiomaan hehku -kuorinnalla. Suihkun jälkeen Kalaharin kokovartalohieronta aromaattisilla öljyillä tai hierontakynttilällä.

Tuoksuöljyllä 2 h 145 €

Hierontakynttilällä 2 h 155 €

+-

Anti-Age -vartalohoito

2 h 150 €

Hoito alkaa hellävaraisella luomuaprikoosin ja violetin saven vartalokuorinnalla palauttaen ihon luonnollisen hehkun. Ylellisen kuorinnan jälkeen seuraa lämpimien hauteiden ja laadukkaiden ihonhoitotuotteiden kasvopuhdistus. Lämpimän suihkun jälkeen kasvojen ja koko vartalon aromaterapia 100% eteerisillä öljyillä. Aromaterapia sisältää naiseutta ylistävän Ylang Ylangin ja ihoa nuorentavan Frankincense öljyjen sekoitusta.

+-